Ознака: Изложба „

Изложба „Трилогија: Под површината има уште една површина“

Изложбата „Трилогија: Под површината има уште една површина“ е мултимедијален и интердисциплинарен проект на познатиот албански уметник Дриант Зенели, кој се состои од три...