Ознака: Вучиќ:

Вучиќ: Нема смисла ние да имаме, а да немаат луѓето...

Претседателот на Србија, Aлександар Вучиќ, вчера ја коментираше новонастанатата ситуација околу извозот на српска пченка и пченица, кој може да биде стопиран поради украинската...