Ознака: Украина – Русија

Преговорите меѓу Украина и Русија од утре до среда ќе продолжат...

Следната рунда директни разговори меѓу делегациите на Украина и Русија ќе се одржи во Турција од 28 до 30 март, напиша на социјалните мрежи...