Ознака: екстремистички

Во Македонија дејствуваат 11 екстремистички групации?

Објавена мапа за екстремно десничарски и екстремистички организации во шест земји на Балканот Вообичаениот начин на кој се опишува Балканот како регион во кој постојано...

Зошто Американците гласаат за политичари со екстремистички ставови

Американските гласачи се чини дека во Конгресот и во клучните сојузни држави ќе им ја предадат довербата на републиканците на конгресните избори што се...