Ознака: Дневен весник (Ед. бр. 25634)

Како понатаму во свет(от) што се соочува со шокови

БЕРТРАН БАДРЕ и ИВ ТИБЕРГИЕН (respublica.edu.mk) Сите ние можеме да бидеме сигурни во едно нешто: дека повеќе не живееме во меѓународен поредок што е стабилен и...