Ознака: Шпанијa

Трката се врати во Шпанија, Роглич лидер

Победникот на последните три изданија на велосипедската трка „Околу Шпанија“, попозната како Вуелта, Словенецот Примож Роглич триумфира на четвртата етапа, долга 152,5 км, прва...