Ознака: третата

Што сѐ треба да знаеме за третата доза?

Заразата со новиот сој омикрон изминатиот период е во нагорна линија и во земјава и во регионот. Во таа насока, во јавноста сѐ почесто...

Еколошко описменување од предучилишна возраст до третата доба

Добро е тоа што сѐ повеќе се забележуваат мали дечиња како трчаат со пластичното шише во рака да го фрлат во канта за ѓубре,...