Ознака: СОС Детско село

ЈП „Водовод и канализација“ – Скопје продолжува со поддршката на мисијата...

ЈП „Водовод и канализација“ – Скопје, како општествено одговорно претпријатие, веќе две години континуирано ја поддржува мисијата на СОС Детско село преку реализација на...

„Арс Ламина“ и Зоран Спасов-Ѕоф донираа 350.000 денари за „СОС Детско...

Во просториите на „СОС Детско село“, во рамки на „Програмата за згрижување деца без родителска грижа“, вчера се одржа средба со Зоран Спасов-Sоф, авторот...

Празнична магија на скопски „Водовод“ и СОС Детско село

ЈП Водовод и канализација – Скопје како јавно, општествено одговорно претпријатие континуирано работи во интерес на своите корисници, граѓаните на град Скопје, но и...

Деветнаесет години „СОС детско село“

„СОС детско село“, меѓународна невладина организација за социјална заштита, посветена на заштита и примена на детските права, прослави 19 години постоење и работа со...

СОС-суперхерои – за хуман свет!

Со овој повик, „СОС - детско село“ ги повикува сите граѓани да го разбудат суперхеројот во себе и да се приклучат во најновата кампања...

Земјава издвојува најмалку финансиски средства за правна помош

Денеска се одржа Jавна промоција на ​проект за правна поддршка на ранливи жртви на насилни кривични дела имплементиран од страна на Македонското здружение на...