Ознака: потреба

Потреба за одмазда – наместо дух на пријателство

За разлика од Елисејскиот договор, договорите од Преспа и од Скопје не се правени во духот на меѓусебното помирување, пријателство, разбирање, соработка и блискост....

Зошто телото некогаш има потреба од повеќе сол

Ако забележите дека имате потреба од повеќе сол, можеби има добра причина. Тоа може да биде начин на вашето тело да ви каже дека...

Незамисливо е да живееме без потреба да учиме

Преку континуираното учење стануваме правични, го почитуваме и го цениме трудот на другиот, имаме богато, среќно и позитивно секојдневие, вели Аида Петровска ОД МОЈ АГОЛ:...

Филипче: Жителите на струшките села да излегуваат од дома само ако...

Поради честите контакти со Дебар, министерот за здравство Венко Филипче апелира жителите на струшките села Лабуништа, Подгрци, Боровец, Октиси и Јабланица строго да се...