Ознака: вежба

НАТО подготвува најголема воена вежба од крајот на Студената војна

НАТО ги подготвува „најголемите воени вежби во повеќе години“ на кои во Норвешка во втората половина на месецот ќе учествуваат 45.000 војници, соопшти денеска...

СВР Тетово: Ќе се вежба пукање, жителите да бидат спокојни

Тетовската полиција информира дека во деновите 7, 8, 11, 12 и 13 јуни, ќе се спроведува вежба за пукање од огнено оружје за полициските...