Ознака: бомби

Пронајдени неексплодирани стари бомби и гранати во Гостивар, местото е обезбедено

Регионалниот центар за управување со кризи Тетово денеска информира дека е добиена информација за пронајдени неексплодирани убојни средства (НУС), стари бомби и гранати, во...

Антитерористичката единица на МВР провери, лажни се пријавите за поставени бомби...

Министерството за внатрешни работи ја известува јавноста дека се направени сите потребни проверки во врска со денешните пријави од 38 основни и 9 средни...

Лажни се пријавите за наводно поставени експлозивни направи во училишта во...

Министерството за внатрешни работи известува дека се направени сите потребни проверки во врска со денешните пријави од десет училишта во Скопје по добиените пораки...

Лажни се пријавите за наводно поставени експлозивни направи во Уставен суд...

Министерството за внатрешни работи ја известува јавноста дека се направени сите потребни проверки во врска со денешните пријави по добиена порака на електронска адреса...

Пријавите за поставени бомби во училиштата се лажни

Министерството за внатрешни работи информира дека се направени сите потребни проверки во врска со денешните пријави од 20 училишта во Скопје по добиените пораки...

Дојави за бомби во пет училишта во Гази Баба

Градоначалникот на општината Гази Баба, Бобан Стефковски, информира дека повторно има дојави за бомби во пет училишта во Гази Баба. -Со жалење сакам да ја...

Повторно дојави за бомби во училишта во Скопје, Тетово, Прилеп и...

Дојави за поставени бомби простигнале утринава на електронските адреси на неколку училишта во Скопје, Тетово, Прилеп и Битола, информираат од Министерството за внатрешни работи. Во...

Лажни сите дојави за бомби во училиштата

Лажни се сите дојави за поставени бомби во 19 училишта во Скопје што биле доставени попладне на нивните електронски адреси. - Направени се сите потребни...

Дојави за бомби во 19 училишта во Скопје

На електронските адреси на 19 училишта во Скопје попладнево е упатена закана за поставена експлозивна направа, информираат од Министерството за внатрешни работи за МИА. Како...

Лажни и денешните дојави за бомби во скопските училишта

Министерството за внатрешни работи информира дека се направени сите потребни проверки во врска со денешните пријави од училишта во Скопје по добиените пораки на...