Ознака: трговски маржи

А знае ли некој колку чини сега една македонска турлитава?

Дали замрзнувањето на трговските маржи придонесе за спречување на дополнителниот пад на животниот стандард Купувачите веќе го загубија чекорот со секојдневното поскапување и споредување на...

Владата ги ограничи трговските маржи на основните производи

Последната владина одлука наиде на одобрување кај граѓаните, а од Организацијата на работодавци на Македонија изјавија дека очекуваат ограничувањето на маржите да предизвика намалување...