Ознака: проактивна

Три точки за бенефиции за државата и нацијата на надворешен...

Што може македонското државно раководство, поранешно, сегашно и идно да научи од проактивно-агресивната ултрапатриотска дипломатија на Вучиќ? Македонија е членка на НАТО, има потпишано стратегиско пријателство...