Ознака: политика и спорт

Политиката се замеша и во спортот, Бугарите не сакаат да се...

Навивачите на Пирин од Благоевград побараа од раководството на клубот да го откаже пријателскиот натпревар против Скопје, и барањето им е прифатено. Навивачите на Пирин...