Ознака: Дневен весник (Ед. бр. 25631)

Македонија по три бода во Тбилиси

ФУДБАЛ - ДЕНЕСКА ВО ЛИГАТА НА НАЦИИТЕ, ЛИГА Ц Адутите на Милевски се во средниот ред, Елиф Елмас, Енис Барди и Езџан Алиоски, како и...

Нов модел за функционална држава

Деценискиот проблем што не беше решаван, на крајот резултира со исклучително непродуктивно Собрание, парламентарната дебата падна под секакво пристојно ниво, а интересите на државата...

Кога патриотизмот не ти личи

Мораме да ги обучиме нашите деца во љубов и почит кон оние работи што ги сметаме за драги и свети во државата. Мора да...

Реагирам – научнички и патриотски реагирам!

Со тотално отсуство на лично чувствување на каков и да е облик на омраза кон бугарските научници и кон другите припадници на бугарската етничка...