Ознака: Дневен весник (Ед. бр. 25586)

Гетоизирано мнозинство: дали живееме во дистопија?

Во светот на „северните“ креиран од власта, ние сме нација без име, без историја, без колективна меморија, држава без достоинство и држава на која...