Ознака: бугарски културен клуб

Видео: Фашисти, убијци, ова брзо ќе изгори, извикуваат на протестот против...

Во Охрид почна протестот пред бугарскиот културен клуб „Цар Борис Трети“ којшто според најавите треба да биде отворен во 12 часот. Протестот го организира...

Македонија на штрек го очекува отворањето на клубот „Цар Борис Трети“

За денеска е предвидено отворањето на нов бугарски културен клуб со контроверзно име поврзано со фашизмот – „Цар Борис Трети“, чие седиште ќе биде...