Ознака: Аргументите

Аргументите на номадот (1)

„Сосема уживаше во сопствената независност, во удобниот живот што им го овозможи на остарените родители, уживаше во свежиот воздух, во работата во бавчата и...

Отклучете ги архивите и судрете ги аргументите

Како бугарската хегемонистичка доктрина практикува цензура, недостапност до архивската граѓа, манипулации и историски фалсификати Повеќемина универзитетски професори, историчари и истражувачи се унисоно согласни со констатацијата...

Аргументите одекнуваат посилно кога се повторуваат погласно

Македонското министерство за надворешни работи смета дека нема потреба пошироко да ги презентира македонските аргументи во спорот со Бугарија и да ја запознае европската,...