Ознака: „Мој“

Срамот што не е само мој, ама го носам како...

Со Јана зборуваме за културата, за тоа што се случува на нашава сцена. И двете сакаме уметност. И одеднаш ми текнува дека таа беше...

Претседателот е мој, без разлика дали сум го гласал или...

Не ми е претседател, премиер, министер, судија, која било институција, само е ако „наш“, од „нашето“ племе, клан или партија, само ако јас сум...

Мојата работа е да создавам визуелни приказни

Создавањето на секоја страница е магија, од цртежот, до поставувањето на текстот и нивното спојување на начин на кој ќе се дополнуваат и визуелно...

„Простор“ објавија видеозапис за песната „Мој“

Групата „Простор“ објави видеозапис за нивната четврта песна „Мој“. Звукот на „Простор“ е синтеза на повеќе стилови, како есид-џез, фанк со примеси на поп,...