Ознака: малку

И понатаму малку се игра фудбал?

За време на Светското првенство во Катар судиите беа повикани да го дополнат сето време што беше загубено во текот на полувремињата, па имаше...

Кога многу е малку

Доста ми е од таква лажна форма на квалитетен живот, во кој квалитетот се мери според правилата на мерливото, а не на доживеаното Луѓето како...

На храбрите и малку им е многу!

проф. д-р Кирил Темков Колку е подобро кога се покажуваат храброст и решителност, отколку страшливост и малодушност! Храброста значи отворено да се застане да се...

Многу пари за комуналии, а малку услови за домување

Граѓаните за вложени големи суми пари не можат да ги остварат основните потреби за нормално домување и покрај тоа што ги намириле сите законски...