Ознака: казнa

Како Академијата казнуваше престапници пред Вил Смит?

По едномесечниот медиумски циркус за неславната шлаканица на 94-то доделување на „оскарите“, филмскиот свет веќе е подготвен да продолжи по еден од најзбунувачките настани...