Ознака: заспивање

Трикот со „обратна психологија“ ќе ви помогне да заспиете за неколку...

Сигурно ви се случило повеќепати да се превртувате во креветот затоа што не можете да заспиете и сте будни додека минутите и часовите минуваат. Се...

Лековите за полесно заспивање – меч со две сечила!

Редовната физичка активност помага за сузбивање на стресот и за соодветно изморување на организмот и придонесува за полесно заспивање, но сепак не треба да...