Ознака: „Егзит“

„Егзит“ изгласан во топ 5 фестивали во светот

Најголемиот музички фестивал во нашиот регион „Егзит“ е изгласан за петти најдобар фестивал во светот, објави еден од водечките светски музички медиуми „ДЈ маг“....

Со ограничувања за влез, фестивалите не се места за...

Научна студија од „Егзит“ Во изминатите две недели беше спроведено научно истражување во Нови Сад, насочено кон процена на влијанието на фестивалот „Егзит“ врз ширењето...

Објавени процедурите за влез на „Егзит“ за македонската публика

Фестивалот „Егзит“ на своите веб-страници ги објави официјалните процедури за влез на посетителите на годинешното издание на фестивалот. Според предвидените протоколи, влезот на тврдината...

Нови имиња за 20-годишнината на „Егзит“

Дел од прославата на двете успешни децении на фестивалот „Егзит“, кој ќе се одржи на Петроварадинската тврдина, од 8 до 11 јули, ќе бидат:...

Брзите тестови и вакцинацијата ќе му овозможат на ЕГЗИТ да се...

Новосадскиот градоначалник Милош Вучевиќ, изјави дека, благодарение на големиот успех на Србија во масовната вакцинација, ЕГЗИТ Фестивалот има можности да се одржи ова лето. Долго...

Шек Вес, Хани Дижон и Соломун на 20-годишнината на „Егзит“

Своите настапи на големата прослава на 20-годишнината на фестивалот „Егзит“ ги потврдија некои од клучните актери на светската електронска и трап-сцена, од кои премиерно...

Премиери од настапите на „Лајф стрим“ на „Егзит“

По четири фантастични денови на Петроварадинската тврдина во Нови Сад, од 3 до 6 септември, егзитовиот „Лајф стрим“, проектот реализиран во партнерство со Светската...

Карл Кокс, Шарлот де Вит, Нина Кравиц на „Егзит“

„Лајф стрим“ ја претставува ударната прва постава на глобални и регионални музички ѕвезди, импресивен список на изведувачи, кои со своите ексклузивни настапи ќе го...

„Ег­зит 2020“, се­пак, не­ма да се одр­жи

Ор­га­ни­за­то­ри­те на фе­сти­ва­лот „Ег­зит“, на офи­ци­јал­на­та стра­ни­ца на Фејс­бук, об­ја­ви­ја де­ка, се­пак, не­ма да има свир­ки во август на Пе­тро­ва­ра­дин­ска­та твр­ди­на во Но­ви Сад. -...

Се откажува фестивалот „Егзит“

Фестивалот „Егзит“ нема да се одржи од 13 до 16 август како што беше претходно најавено, туку ќе објави нова промена на датумот до...