Ознака: deca

Кога на лекар за респираторни инфекции: Малите деца се разболуваат од...

Автор: Д-р Јорданка Маџоска, педијатар Што се респираторни инфекции и колку се чести Акутните респираторни инфекции се најчестите акутни заболувања кај човекот и се најчестите акутни...