Ознака: видливост

Есенското сонце – фактор на ризик за безбедно возење

Возачот треба да е свесен за ризиците при управувањето со моторното возило, а меѓу нив и од сончевите зраци (наесен сонцето е ниско на...

Поради појава на магла намалена видливост на патот Крива Паланка-граничен премин...

Поради појава на магла до 50 метри има намалена видливост на патниот правец Крива Паланка – граничен премин Деве Баир, соопшти АМСМ. На патниот правец...

Поради магла намалена видливост на патиштата до 50 метри

Намалена видливост поради појава на магла до 50 метри има на патните правци Тетово – с. Гајре, Павлешници, Кула – Катланово, а со видливост...