Ознака: Водич за ковид

На пациентите им треба водич за самопроцена на ковид-симптомите, да знаат...

Засега во државата има само препораки за лекување од ковид-19, кои се водич за лекарите и се достапни на веб-страница на Министерството за здравство Водич...