Ознака: во јавниот сектор

Стартува АДА, првиот асистент со вештачка интелигенција во јавниот сектор

Претседателот на Владата на Македонија, Димитар Ковачевски, денеска, со заменик на претседателот на Владата, задолжен за економски прашања, координација на економските ресори и инвестиции,...