Ознака: слепа улица

Дали писателот е пред слепа улица?

Камелија Шојлевска Замислете си еден идеален свет во кој од себе изнедруваш некоја нова вистина… пишувајќи со часови на својот компјутер и кога си завршил...

Излез од ќор-сокакот е слепа улица

Боже, каква тензична психодрама! Опозициски настроената јавност составена од политичари, медиуми и експерти, во одбрана на нежната Европска Унија накитена со западни вредности. Злоупотреба...