Ознака: Скај Бриџ 721

Најдолгиот висечки мост „Скај Бриџ 721“ нуди одличен поглед за љубителите...

Стравот беше меѓу чувствата на првите посетители по стапнувањето на најдолгиот висечки мост во светот, кој се протега над планинска долина во Чешка. - Дојдовме...