Ознака: Пиа Лејно

„Небото“ на Пиа Лејно на македонски

Романот „Небото“ од финската писателка Пиа Лејно неодамна беше објавен на македонски јазик од издавачката куќа „Артконект“, во рамките на проектот „Пораки на надеж:...