Ознака: одбележување на 24 мај

Во Пекинг одбележан денот на сесловенски просветители Св. Кирил и Методиј

Во амбасадата на Северна Македонија во Пекинг се организираше културен настан по повод денот на сесловенските просветители Св. Кирил и Методиј на иницијатива од...