Ознака: Најчевска

Најчевска до Маричиќ: Не бре, дете, не е добро што доаѓа...

Испраќањето оценувачка мисија од Европската Унија за мониторинг на Судскиот совет дочекана со поздрави од Владата и критики од правната фела. Премиерот Димитар Ковачевски...

Ковачевски предлага да се проверува имотот што го поседуваат вработените во...

Наместо додатоците кои очекуваат да ги добијат, вработените во Царинската управа и Управата за јавни приходи на чекор да бидат проверувани каков имот поседуваат....

Најчевска со реакција за одлука на Меџити за граѓаните на Косово...

„Неписмената будала треба веднаш да биде кривично гонета за злоупотреба на службената должност, а составен дел на казната да биде читање на Уставот, законот...