Ознака: меурчиња

Обвивката со меурчиња е создадена по грешка

Поради можноста за оштетување при транспорт, чувствителните предмети се обвиткуваат во заштитна обвивка со меурчиња, но тоа не била нејзината првична намена. Излегува дека...