Ознака: менопауза

Неделава жените во менопауза на ГАК ќе добијат бесплатни прегледи и...

По повод Светскиот ден на менопаузата -18 Октомври, од денеска до 21 октомври на Универзитетската клиника за гинекологија и акушерство во Скопје ќе се...