Ознака: Мајк Вирт

Американската администрација има уште џокери на располагање од областа на енергетиката

Претседателот и извршен директор на американскиот и светски енергетски гигант „Шеврон“ со предлози до претседателот на САД „Ние мораме да ја одржиме економијата во функција“...