Ознака: Касапот

Касапот од Бронкс – Црногорец што ги касапеше своите жртви

Во САД бил идентификуван под името Смаил Џурлиќ, со презиме на неговата жена, која ја масакрирал и чии делови од телото подоцна ги пронашле...