Ознака: издигнување

Уметнички активизам за издигнување на свеста

„Интерарт културниот центар“, во соработка и со поддршка на швајцарската амбасада во Скопје, ја продолжува националната турнеја на проектот „Простор за разговор“, со настан...

Македонија – издигнување 2022

Помина и оваа 2021 година, полна со предизвици надежи и очекувања, но и порази, несреќи и разочарувања. Сето тоа е една бескрајна приказна што...