Ознака: Иван Демерџиев

Очекувам заедно со Спасовски да положиме цвеќе на гробот на Делчев...

Бугарскиот вицепремиер и министер за внатрешни работи кој ја предводеше бугарската делегација на одбележувањето на 151-та годишнина од раѓањето на Гоце Делчев изрази очекување...

Бугарите положија цвеќе во „Свети Спас“, Демерџиев реагираше за застојот на...

Вицепремиерот за јавен ред и безбедност и министер за внатрешни работи Иван Демерџиев положи венец со цвеќе на гробот на Гоце Делчев во црквата...

Демерџиев очекува на Бугарите што сакаат да дојдат на чествувањето на...

Околу сто до 150 бугарски државјани се очекува да пристигнат во Скопје на одбележување на раѓањето на Гоце Делчев, изјави бугарскиот вицепремиер и министер...

Бугарскиот министер Демерџиев ќе положи цвеќе на гробот на Гоце Делчев

Бугарскиот вицепремиер задолжен за јавен ред и безбедност и министер за внатрешни работи Иван Демерџиев утре во Скопје ќе положи цвеќе на гробот на...

Не е цел само да се преземаат мерки за случајот со...

МВР и сите други институции ги презедоа сите мерки виновниците во случајот со нападот врз Христијан Пендиков во Охрид да бидат изведени пред лицето...

Министерот за внатрешни работи на Бугарија Иван Демерџиев лично ја предводеше...

Во Благоевград во текот на целиот ден беше присутен и министерот за внатрешни работи на Бугарија, Иван Демерџиев, кој оперативно ги водеше акциите на...