Ознака: Горњи Милановац

Гран при за Мице Јанкуловски на Биеналето на минијатура во...

Во големата сала на центарот за култура „Мија Алексиќ“ во Горњи Милановац му беше доделено гран при на македонскиот меѓународно афирмиран уметник Мице Јанкуловски,...