Ознака: гаранции за 80 гласа

Ако добиеме гаранции за 80 гласа, може да почнеме преговори за...

Алијанса за Албанците (АА) е подготвена да оди на предвремени избори во јуни или септември годинава, но само доколку добие гаранција од политичките субјекти,...