Ознака: дневна ковид статистика

Регистрирани 44 нови случаи со ковид-19, нема починати

Согласно податоците од Институтот за јавно здравје, во последните 24 часа направени се 543 тестови, а регистрирани се 44 нови случаи со ковид-19 и...

Регистрирани 96 случаи на ковид и три починати лица

Согласно податоците од Институтот за јавно здравје, Министерството за здравство информира дека во последните 24 часа направени се 729 тестови, а регистрирани се 96...

Регистрирани 141 случај на ковид и едно починато лице

Согласно податоците од Институтот за јавно здравје, Министерството за здравство информира дека во последните 24 часа направени се 866 тестови, а регистриран е 141...

Регистрирани шест починати лица и179 нови случаи на ковид

Согласно податоците од Институтот за јавно здравје, Министерството за здравство информира дека во последните 3 дена (од 09.09 до 11.09.2022 направени се 1.286 тестови,...

Тројца починати и 134 ново регистрирани случаи на ковид-19

Согласно податоците од Институтот за јавно здравје, Министерството за здравство информира дека во последните 24 часа се направени 912 тестови, а регистрирани се 134...

Четири починати лица и 254 позитивни случаи на ковид

Согласно податоците од Институтот за јавно здравје, Министерството за здравство информира дека во последните 3 дена (од 02.09 до 04.09.2022), направени се 1.308 тестови,...

Регистрирани 222 случаи на ковид-19, пријавени седум починати лица

Согласно податоците од Институтот за јавно здравје, во последните 24 часа направени се 954 тестирања, а регистрирани се 222 случаи на ковид-19, од кои...

Седум починати и 313 нови случаи на ковид

Согласно податоците од Институтот за јавно здравје, Министерството за здравство информира дека од направени 972 тестирања евидентирани се 313 нови случаи со потврден ковид-19....

Регистрирани 614 случаи на ковид и 10 починати лица

Согласно податоците од Институтот за јавно здравје, Министерството за здравство информира дека во последните 3 дена (од 19.08 до 21.08.2022) направени се 1.804 тестови,...

Осум починати и 491 новозаразени со ковид

Согласно податоците од Институтот за јавно здравје, Министерството за здравство информира дека во последните 24 часа направени се 1.108 тестови, а регистрирани се нови...