Ознака: дневна ковид статистика

Регистрирани 370 нови случаи на ковид-19, 391 оздравени и три починати...

Во последните 24 часа од направени 3.148 тестови регистрирани се 370 нови случаи на КОВИД-19, од кои 51 реинфекција, како и 391 оздравени пациенти...

Регистрирани 1.493 нови случаи на ковид-19 и 39 починати

Согласно податоците од Институтот за јавно здравје, Министерството за здравство информира дека во последните 24 часа nаправени се 4.986 тестови, а регистрирани се 1.493...