Ознака: Дневен весник (Ед. бр. 25427)

Министерство за циркус и културни метаморфози

Сликата на културното битисување на нашите простори, главно, е хаотична. Освен фазата на предимензионирање, што во извесна смисла е природен и логичен процес и...