Ознака: Џепароски

Нова стихозбирка од Иван Џепароски

„Посвети и пофалби“ е насловот на новата поетска книга на Иван Џепароски што деновиве се појави во издание на здружението за уметност и култура...

Промовирана книгата „Два опита (Конески и Старделов)“ од Иван Џепароски

Промоцијата на книгата „Два опита (Конески и Старделов)“ од Иван Џепароски се одржа во салата за седници на Филолошкиот и Филозофскиот факултет при УКИМ....