Ознака: „Дамар на слободата“

„Дамар на слободата“ – нова концертна сезона на Филхармонијата

В четврток, со почеток во 20 часот, се отвора новата концертна сезона на оркестарот на Филхармонијата, насловена „Дамар на слободата“. Сезоната се отвора со...