Ознака: црно-белото е

Животот е во боја, но црно-белото е пореално

Mала изложба на црно-бели фотографии и графички дизајн на авторите Слободан Циклевски и Гордана Каракашевска насловена „B&W freestyle photography“ ќе се одржи од 24...