Ознака: Бремена

Настинка во бременост

Во периодот на бременоста кај жената доаѓа до намалување на одбрамбените механизми на телото поради хранење на плодот и на тој начин имунолошкиот систем...

Убиецот на бремената сопруга одбил да се предаде и се самоубил,...

Министерот за внатрешни работи на Косово, Џељаљ Свечља, соопшти дека убиецот на бремената жена М. Х. (35), 31-годишниот Сокол Халили, се самоубил денеска во...