Ознака: Ареа

Членовите на „Ареа“ се подготвени за акустичното уживање во Филхармонија

На 19 и 20 април во Филхармонија ќе се одржат двата акустични концерти на рок-групата „Ареа“. Членовите на познатиот гостиватски бенд, најавуваат акустична музичка...