Ознака: „Алкалоид“

„Алкалоид“ со рекордни инвестиции од 20,2 милиони евра, резултат на најголемиот...

Приходи од продажби Според единечниот биланс на успех, во периодот јануари – септември 2023 година продажбите достигнуваат 9.212.341.451 денари, што е за 13 отсто повеќе...

„Алкалоид“ со консолидирани продажби од 136,7 милиони евра, инвестиции од...

Приходи од продажби Според единечниот биланс на успех, во периодот јануари – јуни 2023 година продажбите достигнуваат 6.293.741.761 денар, што е за 19 отсто повеќе...

„Алкалоид“ започна процес на целосна дигитализација и автоматизација на процесите во...

АЛКАЛОИД АД Скопје, како глобална и иновативна компанија, континуирано ги следи светските достигнувања во развојот на фармацевтската индустрија. Приспособувањето и искористувањето на иновативните технологии...

„Алкалоид“ одбележи јубилеј – 45 години од постоењето на „Бекутан“

Фармацевтската компанија „Алкалоид“ одбележи 45 години на еден од своите најпрепознатливи брендови, колекцијата производи за деца „Бекутан“. Менаџерот на компанијата, Живко Мукаетов, рече дека...

„Алкалоид“ одбележа јубилеј – 45 години од постоењето на „Бекутан“

Фармацевтската компанија „Алкалоид“ денеска одбележа 45 години на еден од своите најпрепознатливи брендови, колекцијата производи за деца „Бекутан“. Менаџерот на компанијата Живко Мукаетов рече дека...

„Алкалоид“ со раст на консолидираниот извоз од над 28 отсто, со...

Приходи од продажби Според единечниот биланс на успех, во периодот јануари – март 2023 година продажбите достигнуваат 3.104.714.658 денари, што е за 15 отсто повеќе...

За инвестираните 104,1 милиони евра во изминативе пет години, Коморскиот инвестициски...

По повод петгодишнината од формирањето, Коморскиот инвестициски форум на Западен Балкан (WB6CIF), кооснован од Европската Унија, на почетокот на 2023 година објави повик за...

Германска економска делегација во работна посета на „Aлкалоид“

Германска економска делегација, составена од претставници на Министерството за економија на СР Германија и на германски компании, од потпретседателот на групацијата „БАСФ Централна и...

Германска економска делегација во работна посета на „Aлкалоид“

Германска економска делегација, составена од претставници на Министерството за економија на СР Германија и на германски компании, од потпретседателот на групацијата „BASF Централна и...

„Алкалоид“ ќе ги помага македонските таеквондисти на патот до олимпискиот сон

Македонските таеквондисти ќе добијат поддршка од компанијата „Алкалоид“ во борбата за остварување норма за учество на Летните Олимписки игрите во Париз в година. Соработката...