Ознака: 9 мај

Општина Прилеп и руската амбасада го одбележаа Денот на победата над...

Општина Прилеп заедно со амбасадата на Руската федерација денеска ја одбележаа 73-годишнината од денот кога се слави победата над фашизмот во Втората светска војна, 9-ти...